ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Монтаж на безшевни улуци

С дъждове и гръмотевични бури, улуците са от съществено значение за дългосрочното благосъстояние на вашия дом или търговски обект. ПОКРИВИ ЕМИЛ 88 предлага разнообразие от персонализирани решения за улуци, проектирани и инсталирани от нашия екип с оглед на вашите нужди от имоти, и ние обслужваме собственици на жилища и търговски фирми в България.

Улуците насочват дъждовната вода от покрива ви и далеч от основата на вашия дом. Независимо дали е силна лятна буря или лек целодневен дъжд, дъждовната вода се натрупва, докато изтича, създавайки концентриран прилив. Удрящата вода по линията на фундамента ерозира почвата и може да се просмука по протежение на основата, увеличавайки риска от течове в сутерена или пълзящо пространство и структурна нестабилност.

 

Улуците, които безопасно управляват дъждовната вода, правят повече от просто защита на вашата къща. Те също така запазват вашия двор и – в някои случаи – този на вашите съседи. Без напълно функциониращи улуци и водосточни тръби, които да контролират оттока по безопасен начин, дъждовната вода може да причини канавки или друга ерозия. Тази стояща вода може да убие растителността или да привлече комари.

 

Заявете оглед

ПОКРИВИ ЕМИЛ 88 вярва, че работата, която вършим, може да подобри живота на нашите клиенти. Ние сме горди да помагаме на своите клиенти, независимо в кой град се намират. Заявете оглед и оферта още днес.