УСЛУГИ

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ

Покривът ви тече ли, изправен ли е пред повреда от буря или липсват керемиди, или показва признаци на други проблеми? Ремонтът на вашия покрив може да бъде бързо и рентабилно решение за много проблеми с покривите. ПОКРИВИ ЕМИЛ 88 предоставя висококачествени услуги за ремонт на жилищни и търговски покриви в цяла България и ние сме ангажирани с най-високите стандарти за обслужване на клиенти и майсторство от първия път.

ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ПОКРИВИ

Вашият дом е важна инвестиция и правилно функциониращият покрив е от решаващо значение за защитата на тази инвестиция. Когато дойде време за смяна на покрива, можете да се доверите на ПОКРИВИ ЕМИЛ 88. Ние предлагаме висококачествени услуги за смяна на жилищни и търговски покриви в цяла България и сме ангажирани с най-високите стандарти за обслужване на клиенти и майсторство от първия път, когато общувате с нашия екип до последния момент, когато напуснем имота си.

ПОЛАГАНЕ НА ХИДРОИЗОЛАЦИИ

Когато търсите надежден изпълнител за хидроизолацията на вашият покрив, който е опитен и надежден, направете ПОКРИВИ ЕМИЛ 88 своя първи избор. Няма да ви разочароваме с лоша изработка или непрофесионално обслужване. Нашият екип ще завърши хидроизолацията на вашият покрив и ще направи вашия дом или бизнес да изглеждат чисто нови.

ТЕНЕКЕДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Ние сме специализирани в монтажа на безшевни улуци и всякакви други тенекеджийски работи. Както подсказва името им, безшевните улуци са изработени от едно парче алуминий и изрязани, за да паснат на точните размери на вашия дом или имот. Без шевове означава липса на течове. Дори след порой, водата се отвежда от вашия имот и в крайна сметка няма да проникне в основата или мазето.

  •  

НАПРАВА НА НАВЕСИ И БЕСЕДКИ

ПОКРИВИ ЕМИЛ 88 е готов да ви помогне да подобрите своя имот. Като високвалифициран изпълнител, ние имаме опит в предоставянето на резултати с професионално качество при изграждането на всякакви дървени конструкции, включително навеси, беседки и други.

НАШИЯТ ПРОЦЕС НА РАБОТА

01.

КОНСУЛТАЦИЯ

Обадете се по телефона или ни изпратете съобщение от контактната форма за да се консултирате с нас.

02.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Ние ще Ви предложим възможно най-добрия и възможно най-евтиния вариант.

03.

ИЗРАБОТКА

Ще се заемем с вашия ремонт в най-кратък срок и  след като одобрите нашето предложение. 

04.

ПРОВЕРКА

Нашия екип ще провери цялата си работа след приключването на обекта.

Заявете оглед

ПОКРИВИ ЕМИЛ 88 вярва, че работата, която вършим, може да подобри живота на нашите клиенти. Ние сме горди да помагаме на своите клиенти, независимо в кой град се намират. Заявете оглед и оферта още днес.